HS-Hinaus on tehokkaasti palveleva tie- ja hinauspalveluja tarjoava yritys. Toiminta-alueemme kattaa laajasti  koko Uudenmaan – voit soittaa meidät apuun muun muassa Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Mäntsälän alueilla.
Soita 24/7 päivystävä tie- ja hinauspalvelumme paikalle, kun tarvitset auton siirtoa tai vaikka käynnistysapua.

Autojen hinaus ja ojastavedot

Me kuljetamme ajokelvottomat autot pois esimerkiksi tien varresta, kolaripaikalta tai talosi pihalta ja viemme ne lähimmälle huoltamolle, varastoon, vakuutusyhtiön tarkastuspisteeseen tai muuhun haluamaasi kohteeseen. Meiltä sujuu myös ojastavedot turvallisesti. Hinauskalustollamme voimme hinata henkilöautoja ja pakettiautoja.

Jos kaskovakuutuksesi kattaa autosi hinauksen, me voimme laskuttaa työstä suoraan vakuutusyhtiötäsi. Me hoidamme myös muut vakuutusasiat puolestasi.   HS-Hinaus tekee yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Puhkesiko rengas? Eikö ajoneuvosi enää käynnisty?

HS-Hinaus tarjoaa myös tiepalvelut. Me voimme antaa käynnistysapua, vaihtaa puhjenneet renkaat tai tehdä pieniä korjaustöitä kätevästi siellä, missä apua tarvitset. Tiepalveluita tarjoamme henkilö- ja pakettiautojen lisäksi myös kuorma-autoyhdistelmät, mopojen, mopoautojen, moottoripyörien ja skoottereiden vikatilanteissa.

HS-Hinauspalvelu on apunasi 24h

Soita meille, kun tarvitset tie- tai hinauspalvelun paikalle nopeasti. Me päivystämme 24/7 ja lähdemme liikkeelle mahdollisimman pian soittosi jälkeen, jotta pääsisit jatkamaan matkaasi mahdollisimman pian. Saavuttuamme paikalle kartoitamme nopeasti avun tarpeen ja teemme korjaustyöt tai hinauksen ripeästi.

Haluamme tehdä jo valmiiksi stressaavasta tilanteesta sinulle mahdollisimman helpon ja hoidamme kaikki vakuutusasiat puolestasi.